Opinió dels usuaris

lunes, 10 de octubre de 2011

Al límit del dolor

Una altra dada interessant és saber l'important que és treballar al límit del dolor. La fisio en casa li fa la rehabilitació al Dr House al límit que ell pot suportar. Això és important perquè al estar lesionat, el dolor és més present i quan es fan determinats moviments o posicions es pateix, si treballem en aquest límit, (important no superar-lo) anirem reduint-lo progresivament, fent que el llindar del dolor sigui cada vegada més alt, fins que sigui indestructible, fins que el Dr House sigui invencible!!



Un dels exercicis és xutar una cíndria de 3 kg amb la part interna de la cama. S'ha triat aquest exercici perquè jugant a futbol i en aquesta posició va ser com es va lesionar, i així acostumem al cos a saber reaccionar davant d'aquesta situació, per si es torna a repetir. Com que les pilotes normals pesen bastant menys, per a ell no serà cap problema...


Un altre bon exercici és fer rodolar el cos a sobre d'una pilota Bob Esponja original, per tal de que fem força amb els quàriceps, i donar-li un bon cop de colze a l'estómac. Aquest és un bon exercici de propiocepció, ja que entrenem el cos del pacient davant d'agresions externes. Poc a poc, el Dr House, anirà sent més indestructible!!!!

13 comentarios:

  1. Diox! esto no es rehabilitación es tortura!!

    ResponderEliminar
  2. Nooooo, això mai!! i la proba està en que el Sr House torna cada setmana... Això vol dir que la meva teràpia és bona!!!

    ResponderEliminar
  3. No Dani no, la Fisio en Casa té raó! El dia de D (el que el meu genoll va fer PUM PATAM PIM PUM) la situació va ser tal qual... maleïda sindria...

    El meu nivell de força és ja brutal, faig un parell d'exercicis de glutis i ara pelo les nous amb les galtes del cul!

    El mètode funcioni, tremoleu habitants de la terra que arriba WatermelonMan!!!

    ResponderEliminar
  4. P.D: Ara que ets una experta bloggil, potser, i dic nomes POTSER, ja aniria tocant reduir la foto de capçalera no?

    ResponderEliminar
  5. Watermelon man!! que bo!! Aparteu les criatures!! jejejeje. M'he encarinyat amb la foto gegant... :)

    ResponderEliminar
  6. res, tu sempre seras Leglessman. Voto a favor de reduir el tamany de la punyetera foto!! me pone de los nervios!!

    ResponderEliminar
  7. mmmm ara no se quin mote m'agrada més... farem una enquesta a veure què n'opina el públic.

    ResponderEliminar
  8. Mare de Déu quines fotos! Són boníssimes! Un aplaudiment per la oblidada fotògrafa!

    ResponderEliminar
  9. Si, si, perdó fotògrafa, ha fet vostè una magnífica feina!! És vostè una mica cara, però mereix la pena veient el resultat :)

    ResponderEliminar
  10. Quant paga Bob Esponja per sortir en primer pla i tamany XXL al teu famós bloc?? Si jo pago més em faràs publicitat d'aquesta manera tan descarada?

    Negociem.

    ResponderEliminar
  11. I tant! Xo ell no em paga xq a canvi de sortir al blog, puc utilitzar-lo a rehabilitació. És un intercanvi de favors

    ResponderEliminar
  12. El doctor house no sap la sort que té de fer la rehabilitació amb la fisio en casa estic convençut que quan acabi podrà jugar a futbol amb cindries, melons, pinyes, pomes, peres, magranes i qui sap si tb amb carbasses gegants, pq tots els pacients que conec de la fisio en casa parlen maravelles d'ella i això que la pilota del bob esponja fa bastanta por....

    ResponderEliminar
  13. jajajaja, no fa por vale?? és una monada de pilota... Jo crec ue l'únic pacient que parla meravelles de la fisio en casa ets tu, i xq saps que després sinó pilles... :)

    ResponderEliminar